Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2010 01:11 - Някои подхвърлени неща ...
Автор: vanellia Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1032 Коментари: 0 Гласове:
3



Тяхно Величество - Нещата от живота !
Те просто се случваха, ей така, когато не ги очакваш, като на филм, в който си главен герой ... неочаквано предизвикателство, неочакван обрат, неочаквани емоции, неочаквани хора ... намесват се без разрешение  в нашият филм като третостепенни роли и предизвикват някаква интрига, закачка, абсурдче ...но всъщност, какво значи нещата от живота, не е ли всичко нещо от живота, след като се случва в него ?!

 Тяхно Величество - Думите!
Думите, средството, с което си служим, за да общуваме с околните ... колко биха могли да ни улеснят или как можем да се оплетем в тях, колкото по-малко по-добре?! - Да, ама не! Не всеки би те разбрал с малко думи, а и не винаги можеш да се изразиш набързо?! Шах и мат!  Всъщност думите са хубаво нещо, особено когато има с кого да обмениш малко думи ... които са ти интересни, човека ти е интересен и оттам, думите, които разменяте имат смисъл за теб! Никаква логика нали?! Защо пък трябва непременно да има логика, не е интересно винаги да има логика и обяснение, нека си останем в неведение ... по някои въпроси! 

Нейно Величество - Любовта!
Вечната тема, която присъства във всичко наоколо, особено в изкуството, рядко има песен, в която не дава отражение любовта ...  какво е любовта, никой не би могъл да каже, за това е любим човек, за друг друго, колкото хора, толкова любови ?! - твърде е възможно! Тя ли е това към което се стремим, непременно или просто не можем без нея?! Загадка, пълна загадка! Също като извънземните, много говорят и разбират от тях, а малко са ги виждали и дори това е под съмнение!

Тяхно Величество - Мечтите!
Всеки някога си е мечтал за нещо, кога за нещо реално, кога за нещо не съвсем реално, общо взето мечтите са безплатни, както се казва, но не са неосъществими,  макар, че пак зависи от техният мащаб (ако може така да се каже) било както като време, така и чисто материално погледнато ... Като деца си мечтаем да станем някакви  като пораснем  ... ние със сигурност ставаме някакви, никакви трудно ще станем, но май има и такива дето стават едно Нищо, въпреки, че и преди едва ли са били нещо ... та да станат нищо, оплетох се май ... който разбрал, разбрал ...

 


Тагове:   неща,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vanellia
Категория: Други
Прочетен: 126093
Постинги: 69
Коментари: 59
Гласове: 240
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031